L’Apartament18 – Review- “Dreamers Stories”

From Order to Disorder Music

Krysalisound gira al voltant de Francis M. Gri, artista italià amant de les melodies envellutades. Dreamers Stories (KrysaliSound, 2015) és la segona part d’una trilogia que s’inicia amb Ghost Dreamers Town (KrysaliSound, 2012) i que parteix de l’imaginari clàssic del gènere: melodies sedoses, nostalgia traduïda en forma de notes distants i concordants al piano, cordes que s’allargassen teixint un discurs d’ombres tenues, tot confluint en un passeig ple de bellesa ombrívola. Vist que entre la primera part i la segona han passat 3 anys, no podia esperar-me més temps a recomanar-vos aquest meravellós disc.

No destaca res que no es pugui trobar en altres bons discos amb les mateixes coordenades artístiques, però les reminiscències al Adam Wiltzie de A Winged Victory for the Sullen -substituint crescendos de corda per notes al piano- fan que escoltar aquest Dreamers Stories sigui un plaer, un autèntic plaer. El disc va de menys a més…

View original post 106 more words

%d bloggers like this: